augusti 21, 2012

Migrän

Lider du av Migrän?

Vill du få vetenskapligt stödd behandling som lindrar och hjälper dig?

Har du konstant huvudvärk? De kan vara Migrän du har, de kännas som en kraftig intensiv huvudvärk, ofta lokaliserad till ena halvan av huvudet eller bakom ögonen. Du som lider av migrän upplever kanske och en överkänslighet för ljus och ljud.

Våra specialister på att behandla migrän fokuserar på olika spänningar i nacken och att hjälpa dig som har en en stressig livsstil. Du får träffa en behandlare som har god erfarenhet av att behandla patienter med konstant huvudvärk. Här kan du läsa om forskning som stödjer att kiropraktik är en effektiv behandlingsform för migrän.

Bevisad Kiropraktisk behandling som minskar dina migrän problem

En omfattande studie som inkluderad 127 patienter som led av migränattacker delades in i två grupper för jämförelse. Grupp 1 fick Kiropraktisk hjälp och grupp 2 tjänstgjorde som kontrollgrupp och fick inaktiv behandling (elektrisk stimulering ). De som fått Kiropraktisk hjälp rapporterade betydande förbättring av sina migränanfall avseende frekvens, varaktighet, funktionshinder och hur mycket medicin de åt  två månader efter behandling. En av fem deltagare rapporterade en nedsättning med 90% i migränanfall och hälften rapporterade betydande förbättring i migränens allvarlighetsgrad.

Källa

Tuchin PJ, Pollard H, Bonello R. A randomized controlled trial of chiropractic spinal manipulative therapy for Migraine. Journal of Manipulative and Physiological Therapeutics, Feb. 2000: Vol. 23, No. 2, pp91-95.

Är du trött på att din spänningshuvudvärk förstör din dag? När konventionella receptfria mediciner visar sig vara mindre effektiva (och ofta åtföljs av biverkningar), är det dags att bekämpa din smärta från en annan vinkel. Boka en tid hos en av våra kiropraktorer idag så hjälper de dig att minska din porblem med migrän.

Stockholm Tel: 08-124 42 799 | Göteborg Tel: 031-313 05 99 | Malmö Tel: 040-684 93 77

Migrän