maj 10, 2015

Boka Kiropraktor behandling hos en Leg.Kiropraktor

Boka Kiropraktor Behandling hos oss på Kiropraktor Direkt

Här på  Kiropraktor Direkt får du den professionella hjälpen du behöver. Vi fäster stor vikt på att du ska få en så bra kiropraktor behandling som möjligt. Vårt mål är alltid 100% nöjda kunder. Alla våra Kiropraktorer är Legitimerade och har flera års erfarenhet inom kiropraktik. Den Leg.Kiropraktorn du möter på kliniken kommer att undersöka dig, ge dig en diagnos och behandling av ditt problem samt ett rehabiliterings program, allt efter ditt behov.

Resultat som du kan förvänta dig efter din kiropraktor behandling hos oss på Kiropraktor Direkt är att du ska återfå bra rörlighet, vara smärtfri samt ha med dig förebyggande verktyg för att minska framtida skaderisker!

Vi på Kiropraktor Direkt anser att tillgänglighet är viktigt därav finns vi tillgängliga per telefon samt detta kontaktformulär som finns här nedanför.

För akuta problem rekommendera vi att ni ringer till oss för att boka in en tid så snabbt som möjligt.

Om du inte har möjligheten att kontakta oss per telefon eller vill du kontakta oss på ett annat sett så kan du även kontakta oss via kontaktformuläret. Dock för akuta tider rekommenderar vi er att ni ringa till oss. Kiropraktor Direkt är ett nätverk där vi handplockat dom bästa kiropraktorerna i Stockholm, Göteborg & Malmö.

Boka Kiropraktor Behandling idag! Det är aldrig försent att bli SMÄRTFRI!

Du kan alltid ringa oss för att boka en tid snabbt.

Vi har telefontid vardagar Kl:08:00-17:00

 Boka tid: 0770 – 17 50 51

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Vad söker du behandling för?

Datum för önskad behandling

Välj stad för behandling

Vi återkopplar till er snarast som möjligt

TRÄFFA DIN KIROPRAKTOR

Längst ner på första sidan har vi en kort presentation av Kiropraktor Direkts behandlare.